30.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 mai, 2022
Știri de ultima orăActualitateDiana Şoşoacă a provocat iar scandal în Parlament, refuzând să poarte mască

Diana Şoşoacă a provocat iar scandal în Parlament, refuzând să poarte mască

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a sunat luni la numărul de urgență 112, în timpul ședinței de plen, pentru a reclama faptul că senatoarea independentă Diana Șoșoacă nu poartă mască de protecție, informează Stiripesurse.

În timpul ședinței de plen de luni a Senatului, președintele de ședință, Alina Gorghiu, i-a cerut senatoarei Diana Șoșoacă, prezentă în sală, să își pună mască de protecție așa cum impune legea în spații închise. „Dat fiind faptul ca dispoziile legale sunt clare, va rog sa va conformati normelor legale in vigoare”, i-a cerut Gorghiu lui Șoșoacă.

Senatoarea independentă nu și-a pus mască de protecție, moment în care senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, preşedintele Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, a venit la tribună și a apelat numărul 112.

„Dacă nu vă conformaţi legii, daţi-mi voie stimati colegi să apelez la instituţiile statului pentru că prin astfel de atitudini instigaţi la nerespectarea legii”, a zis Pauliuc.

În aplauzele sălii de plen, senatoarea a vorbit apoi cu un operator 112, căruia i-a cerut trimiterea unei echipe în Parlament pentru a constata nerespectarea Legii 55/2020.

„E un gest pe care îl aplaud la scena deschisă. Nu putem să ne lăsăm călcaţi în picioare de un personaj care nu respectă legea”, a zis și Gorghiu.

Senatoarea independentă a dorit să ia cuvântul, însă nu i s-a permis. ”Orice fel de sunet din savană nu îl permit, atâta vreme cât nu respectăm legea”, a spus Gorghiu, precizând că nu va da cuvântul de la tribună niciunui senator care nu respectă legea.

În cele din urmă, Diana Şoşoacă s-a conformat şi şi-a pus masca de protecţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Alertă privind oferte false de vacanțe. Site-uri turistice oficiale...

Cei care se pregătesc să plece în concediu trebuie...

ȘTIRI GdS