15.3 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVIDEO Bătrână violată de îngrijitorul ei

VIDEO Bătrână violată de îngrijitorul ei

-

O bătrână, de 89 de ani, a fost violată de un bărbat de 70 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, care ar fi trebuit să o îngrijească. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

„Joi, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Şimnicu de Sus au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 70 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, bănuit de comiterea infracțiunii de viol. În urma unei informaţii obţinute, poliţiştii s-au sesizat din oficiu. Bărbatul în cauză ar fi întreţinut raporturi sexuale, cu o femeie de 89 de ani, din localitate“, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

Presupusul violator ar fi luat-o pe femeie la locuinţa sa, pentru a se ocupa de îngrijirea ei. Apoi, a profitat de vârsta înaintată a femeii şi ar fi violat-o.

Bătrâna, violată în mod repetat

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. În cursul zilei de ieri, poliţiştii au efectuat o percheziție domiciliară, în comuna Șimnicu de Sus, la imobilul unde locuiește bărbatul bănuit de comiterea faptei. În urma percheziţiei efectuate, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri ce pot constitui mijloace de probă în cadrul procesului penal. Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri“, au mai precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi violat-o de mai multe ori pe bătrână, în perioada 13 mai – 13 septembrie 2021. Astfel, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de viol. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj. Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

Femeia în cauză a fost internată într-un spital din Craiova, sub monitorizarea unor reprezentanți D.G.A.S.P.C. Dolj. Apoi, ea va fi dusă într-un centru de specialitate.

Citeşte şi: Crește rata de infectare cu SARS-CoV-2 în Dolj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gospodarii inundate de ploaie la Brabeți și Locusteni

În urma precipitațiilor căzute miercuri seară în județul Dolj,...

ȘTIRI GdS