20.6 C
Craiova
marți, 4 octombrie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentO fetiță a ajuns la spital cu mâna blocată în tubul unei piscine

O fetiță a ajuns la spital cu mâna blocată în tubul unei piscine

Poliția Constanța a anunțat joi că a deschis dosar penal vătămare corporală din culpă în cazul unei fetițe de 5 ani care a ajuns la spital după ce i-a fost prinsă mâna în tubul de absorbţie al unei piscine de la un hotel din Mamaia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fos solicitaţi să intervină, miercuri seară, după ce un copil a rămas cu mâna prinsă în tubul de absorbţie al unei piscine din Mamaia. La faţa locului au mers un echipaj de descarcerare şi unul de prim-ajutor. Pompierii au reuşit să scoată mâna fetiţei, dar o bucată de ţeavă a fost prinsă de aceasta.

Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa. Cadrele medicale au decis transportarea acestuia pe Secţia de Chirurgie pentru a fi anesteziat. Țeava respectivă i-a fost îndepărtată de pe mână cu un flex adus de tatăl fetiţei.
Poliția Constanța a anunțat joi că în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de de vătămare corporală din culpă.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o minoră, de cinci ani, care a rămas cu mâna blocată într-o ţeavă din scurgere. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, a anunţat IPJ Constanţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS