13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateContract între Termo Urban şi CEO pe o perioadă de cinci ani

Contract între Termo Urban şi CEO pe o perioadă de cinci ani

De vineri, 9 aprilie, intră în vigoare contractul dintre SC Termo Urban SRL, noua societate care furnizează căldură și apă caldă pe raza municipiului Craiova și producătorul de energie termică, Complexul Energetic Oltenia.

Contractul a fost încheiat pe o perioadă de cinci ani și prevede constituirea unei garanții de plată de către SC Termo Urban, în valoare de 1.342.000 lei. Furnizarea căldurii și a apei calde către asociațiile de proprietari se va face în baza noului contract semnat cu Complexul Energetic Oltenia, iar asociațiile craiovene vor plăti agentul termic către noua societate – SC Termo Urban Craiova SRL. Totodată, asociațiile proprietari/locatari vor întocmi și documentația necesară încheierii convențiilor individuale.

Asociaţiile vor plăti în aprilie două facturi

Astfel, pentru luna aprilie, vor fi emise două facturi pentru distribuția energiei termice către asociații: una emisă pentru perioada 01-08 aprilie 2021, pe vechea societate – Termo Craiova SRL și cealaltă factură, emisă pentru perioada 09-30 aprilie 2021, de noua societate – Termo Urban SRL. Plata celor două facturi se va face, de către asociațiile de proprietari, în două conturi separate, pe fiecare societate în parte.

Pentru mai multe detalii privind facturarea, cei interesați pot apela numărul de telefon: 0251/532.658.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS