12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cumplit la Radovan: 2 morți și 2 răniți grav

Accident cumplit la Radovan: 2 morți și 2 răniți grav

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați, sâmbătă seară, cu privire la faptul că pe DN 56, între localitățile Perișor și Radovan, s-a produs un accident rutier.

La fața locului au ajuns de urgență un echipaj de descarcerare, precum și două ambulanțe SMURD.

Polițiștii veniți la locul accidentului au stabilit că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism, în care se aflau patru persoane, și un vehicul cu tracțiune animală, care în urma impactului s-au răsturnat într-un șanț de colectare a apelor pluviale.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat de 32 de ani din Craiova, pasager dreapta față în autovehicul, și al căruțașului, un bărbat, de 53 de ani, din Radovan.

Conducatorul auto, în vârstă de 32 de ani, din Craiova, și un bărbat, de 33 de ani, din aceeași localitate, pasager in autoturism, au fost transportați la spital fiind conștienți.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Conform primelor informații, căruțașul ar fi circulat pe contrasens.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS