19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFranța: Doi frați, salvați dintr-un bloc cuprins de flăcări, după ce s-au aruncat în gol

Franța: Doi frați, salvați dintr-un bloc cuprins de flăcări, după ce s-au aruncat în gol

-

Doi frați au fost salvați din incendiul apartamentului în care se aflau în orașul francez Grenoble, după ce au căzut aproximativ 10 metri de la o fereastră înainte de a fi prinși de oameni pe strada de dedesubt.

Copiii, de 10 și trei ani, au fost prinși în brațe de localnicii pregătiți să le vină în ajutor 10 metri mai jos. Scena dramatică a fost filmată de o locatară dintr-un bloc vecin. Aceasta a văzut cum ieșea fum dintr-un apartament de la etajul trei, cuprins de foc, potrivit The Guardian. Apoi, au apărut doi copii la fereastră. Cel mai mare, de zece ani, îl ține pe cel mai mic de tricou, suspendat în gol, gata să îi dea drumul.

Patru dintre cei care i-au prins pe băieți au fost, de asemenea, duși la spital pentru a verifica dacă au fost oase fracturate atunci când i-au prins. Athoumani Walid, un student în vârstă de 25 de ani care a suferit o încheietura ruptă de la a ajuta prinderea copiilor, a spus că a auzit țipete și a ieșit să cerceteze după ce a văzut focul din apartamentul său din apropiere și s-a grăbit să ajute, împreună cu alte patru sau cinci persoane .

„Nu știam ce să facem”, a spus Walid miercuri la Associated Press. „Am vrut să rupem ușa, dar nu a fost posibil.” Au ieșit apoi afară și au strigat ca băieții să-i sară în brațe. Deși inițial se temea de băieți, „când au sărit, frica a dispărut”, a spus Walid. „Ceea ce conta era să-i prindem.” Walid a spus că speră că salvarea va schimba percepțiile din cartierul Villeneuve din Grenoble, în sud-estul Franței, care are o populație mare de imigranți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiovenii de la periferie“înoată” pe străzi. La fiecare ploaie...

Atunci când plouă, străzile de la periferia Craiovei devin...

ȘTIRI GdS