15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUpdate Avionul prăbușit în Pakistan: Cel puţin 97 de morţi

Update Avionul prăbușit în Pakistan: Cel puţin 97 de morţi

Cel puţin 97 de persoane au murit vine după prăbuşirea unui Airbus A320 asupra unui cartier rezidenţial din Karachi, marele oraş din sudul Pakistanului, potrivit unui nou bilanţ publicat sâmbătă de autorităţile, care au raportat de asemenea și doi supraviețuitori, relatează AFP.

Avionul companiei Pakistan International Airlines (PIA) s-a prăbuşit peste mai multe case în timp ce se apropia de aeroportul din Karachi. Ultimul bilanţ este de 97 de morţi şi doi supravieţuitori dintre ocupanţii aparatului, au anunţat serviciile sanitare din provincia Sindh, unde Karachi este capitala.

Aparatul care venea de la Lahore transporta 99 de persoane (91 de pasageri și 8 membri ai echipajului, potrivit PIA. Unul dintre cei doi supravieţuitori care au scăpat ca prin minune este Zafar Masud, preşedintele Bank of Punjab, una dintre cele mai mari bănci din Pakistan, a precizat preşedintele PIA, Arshad Malik.

Operaţiunile de salvare s-au încheiat în zorii zilei de sâmbătă, potrivit autorităţilor. Toată ziua de vineri, echipele de salvare şi locuitori au căutat corpuri prin moloz. Un jurnalist AFP a văzut mai multe cadavre carbonizate încărcate într-o ambulanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS