16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentZece morți și șapte răniți în urma unui accident teribil

Zece morți și șapte răniți în urma unui accident teribil

Zece oameni au murit și șapte sunt răniți după ce un TIR a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un microbuz care ducea oamenii la serviciu, accidentul având loc sâmbătă dimineață pe DN 2A, în zona localității Sf. Gheorghe din Ialomița.

Accidentul s-a produs în jurul orei 5.00 dimineața.„În accident au fost implicate 17 persoane, dintre care 16 din microbuz și una din TIR. Bilanț final: 10 decedați, între care șoferul tirului și nouă persoane din microbuz”, a transmis ISU Ialomița.
Potrivit sursei citate, trei persoane rănite au fost duse la Spitalul Slobozia și patru către Spitalele Bagdasar și Floareasca din București.
Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă.
Secretarul de stat Raed Arafat a spus, la Digi 24, că nouă persoane au decedat pe loc, iar una a intrat în stop cardiorespirator pe drumul spre un spital din București și a murit, în ciuda încercărilor de resuscitare. Despre cei care sunt acum la spital, Arafat a spus că ”e greu să ai un rănit ușor în această situație, crec că toți au răni serioase”.

În urma accidentului, 15 persoane au fost încarcerate, fiind declanșat planul roșu de intervenție, a declarat Laurențiu Bâcu, șeful ISU Ialomița.

Circulația a fost reluată în zonă în jurul orei 07.30.

La faţa locului au acţionat peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical al Serviciului Ambulanţă cu 19 autospeciale de intervenţie şi ambulanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS