17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFemeie tâlhărită de doi minori pe o stradă din Craiova

Femeie tâlhărită de doi minori pe o stradă din Craiova

Poliţiştii craioveni au dispus reţinerea unui minor de 16 ani, din Filiaşi, acuzat de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Potrivit oamenilor legii, ajutat de un minor de 14 ani, adolescentul a tâlhărit o femeie de 58 de ani.

Reprezentanţii IPJ Dolj spun că tâlhăria a avut loc pe strada Maramureş din Craiova.
„În dimineaţa zilei de 8 iulie, în jurul orei 07.33, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 58 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în jurul orei 07.20, în timp ce se deplasa pe strada Maramureș din localitate, persoane necunoscute i-au smuls de pe umăr geanta, fugind ulterior în direcția Bulevardului Carol I.

La scurt timp de la sesizare, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat doi adolescenţi, de 14 şi 16 ani, primul din comuna Butoiești, judeţul Mehedinţi şi cel de-al doilea din Filiaşi, bănuiţi de comiterea faptei. Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliției Orașului Filiași, cei doi au fost depistaţi în localitatea Filiaşi și ulterior conduși la sediul Secției 4 Poliție Craiova pentru cercetări”, au precizat oamenii legii.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că minorul de 14 ani a împins-o pe femeie, iar cel de 16 ani i-ar fi smuls de pe umăr geanta. Femeia avea în geantă un telefon mobil, o pereche de ochelari și un portofel cu documente de identitate și suma de 180 de lei.

În cursul zilei de luni, după ce a fost audiat, minorul de 16 ani a fost reţinut. Poliţiştii au mai precizat că acesta urma să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi: Doljeanul care a muşcat un jandarm, condamnat cu executare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS