17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA fost reținut un suspect în cazul bărbatului din Sibiu găsit fără viață în curtea unei biserici

A fost reținut un suspect în cazul bărbatului din Sibiu găsit fără viață în curtea unei biserici

Apar date noi în cazul crimei șocante din Sibiu. Bărbatul de 40 de ani găsit lângă o bancă în curtea unei biserici a fost omorât în bătaie de un alt individ. Polițiștii au reținut un bărbat.

Atacatorul ar fi fost deranjat că victima i-ar fi vorbit partenerei sale.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost reținut, duminică, fiind principalul suspect în cazul crimei din curtea bisericii din noaptea de vineri spre sâmbătă.

Potrivit Poliției Sibiu, în urma investigațiilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat și prins un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din jud. Vâlcea, care locuiește fără forme legale în municipiul Sibiu.

Acesta este bănuit că a comis crima pe fondul unui conflict spontan cu victima.

A fost ucis după un conflict spontan

Scenele îngrozitoare au avut loc după miezul nopții, în curtea unei biserici din Sibiu. Potrivit martorilor, bărbatul de 40 de ani era pe o bancă, cu mai mulți prieteni.

La un moment dat, un cuplu a trecut prin zonă. Victima i-ar fi spus ceva tinerei, iar iubitul ei ar fi reacționat extrem de violent. Ar fi luat o bâtă și ar fi început să-l lovească pe bărbat fără milă.

Nici amicii lui nu ar fi scăpat de furia atacatorului. Însă aceștia au reușit să fugă

„Am fost pe bancă și a venit ăla și mi-a dat și mie. Am căzut jos. Nu îl cunosc”, susține un martor.

Câteva ore mai târziu, un trecător a observat trupul bărbatului de 40 de ani, căzut lângă bancă și a sunat la 112. Medicii l-au reuscitat, însă fără succes.

„În urma examinării trupului bărbatului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență”, susține Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS