27.6 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat şi-a omorât soţia cu toporişca, apoi s-a spânzurat

Un bărbat şi-a omorât soţia cu toporişca, apoi s-a spânzurat

Un bărbat din comuna Hilișeu Horia, județul Botoșani, şi-a omorât soţia cu toporişca, apoi s-a spânzurat. Cei doi au fost găsiţi morţi, luni dimineaţă, de mama femeii.

Vecinii spun că certurile erau la ordinea zilei, deși familia părea fericită. Pe fondul unor crize de gelozie, bărbatul o agresa des pe femeie. Se pare că așa s-a întâmplat și în acest weekend. Cei doi au fost la o nuntă, sâmbătă seară. Bărbatul a făcut o nouă criză de gelozie, care a continuat duminică.

Exasperată de violența și amenințările bărbatului, femeia a sunat la 112, pentru a cere ajutorul polițiștilor. Potrivit rudelor, oamenii legii au fost la domiciliu celor doi, dar nu s-a luat nicio măsură restrictivă împotriva bărbatului. Acesta a fost, totuși, invitat la poliție luni dimineață, pentru a da declarații.

Luni dimineaţă însă, bărbatul, de 53 de ani, ar fi luat o toporişcă şi și-a lovit cu putere soția, de 47 de ani, în cap, în timp ce aceasta dormea. Apoi a mers în grădină şi s-a spânzurat de un copac.

Trupurile neînsufleţite au fost găsite de mama femeii. Aceasta a venit acasă la fiica ei, îngrijorată că aceasta întârzia la muncă, la un magazin din sat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor și ucidere din culpă, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Citeşte şi: Bărbat din Târgu Jiu, în arest pentru furt de bijuterii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS