32.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat din comuna Cetate, în arest pentru agresarea unei copile de 11 ani

Bărbat din comuna Cetate, în arest pentru agresarea unei copile de 11 ani

Magistraţii de la Judecătoria Calafat au dispus, sâmbătă, arestarea preventivă a unui bărbat de 29 de ani, din Cetate, acuzat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Potrivit oamenilor legii, suspectul a ar fi atins în zonele intime o copilă de 11 ani.

Poliţiştii doljeni au explicat că fetiţa a fost agresată pe o stradă din comuna Cetate.
„În noaptea de 24 spre 25 mai, Secția nr.9 Poliţie Rurală Cetate a fost sesizată de un bărbat de 33 de ani, din comuna Cetate, cu privire la faptul că, în seara zilei de 24 mai, nepoata sa de 11 ani ar fi fost agresată sexual. La fața locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, prezumtivul autor fiind identificat la scurt timp și condus la audieri. Din cercetări s-a stabilit că, în timp ce se afla pe o stradă din comuna Cetate, minora ar fi fost acostată de un tânar de 29 de ani, din localitate, care ar fi sărutat-o pe gât și ar fi atins-o în zonele intime”, au precizat oamenii legii.

Ulterior, după ce a fost audiat, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. În cursul zilei de sâmbătă, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat a cerut arestarea preventivă a inculpatului. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile. După emiterea mandatului, suspectul a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj.

Potrivit legii, actul de natură sexuală săvârşit prin constrângerea unei persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani dacă victima nu a împlinit 16 ani.

Citeşte şi: Craiovean acuzat că a jefuit două femei, la judecată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS