32.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident mortal pe Centura de Nord a Craiovei

Accident mortal pe Centura de Nord a Craiovei

UPDATE: Poliţiştii doljeni au precizat că accidentul a fost provocat de o femeie de 56 de ani, care se afla la volanul unui autoturism.

„La data de 27 mai, ora 13.05, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 65 F – Centura de Nord a Craiovei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au constatat faptul că o femeie, de 56 ani, din oraşul Piatra-Olt, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 65 F, la intersecţia cu strada Aviatorilor, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare, către stânga, fiind acroşată de un ansablu de vehicule (TIR) ce circula din sens opus, condus de un bărbat de 46 de ani, cetăţean croat.

În urma evenimentului, un bărbat de 58 de ani, din oraşul Piatra-Olt, judeţul Olt, pasager în autoturism, a decedat, iar femeia a fost rănită”, au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pompierii doljeni intervin la un accident produs la intersecţia DN 65F cu Centura de Nord a Craiovei, soldat cu o persoană decedată. O altă persoană a fost rănită în urma accidentului. Potrivit oamenilor legii, în eveniment au fost implicate un tir şi un autoturism.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, la locul accidentului se intervine cu două ambulanţe SMURD şi un echipaj de descarcerare.

„În acest moment se intervine cu o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, la un accident rutier produs pe Centura de Nord. Din accident au rezultat două persoane rănite (o persoană încarcerată şi o persoană conştientă şi cooperantă, cu leziuni din accident. Persoana încarcerată, de sex masculin, a fost extrasă din autoturism şi, din păcate, a fost declarat decesul”, au precizat pompierii.

Poliţiştii au transmis că traficul rutier se desfăşoară alternativ în zonă şi se fac cercetări pentru a se stabili în ce condiţii s-a produs accidentul.

„În acest moment, traficul rutier pe DN 65F – Centura de Nord a Craiovei se desfășoară alternativ, urmarea unui accident rutier, la intersecția cu strada Aviatorilor. În eveniment sunt implicate un ansamblu de vehicule și un autoturism. Polițiștii de află la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului și fluidizarea traficului”, au explicat oamenii legii.

Citeşte şi: Bărbat din comuna Cetate, în arest pentru agresarea unei copile de 11 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS