24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO)Niciun supraviețuitor nu a fost găsit după prăbușirea unui avion în Alaska

(VIDEO)Niciun supraviețuitor nu a fost găsit după prăbușirea unui avion în Alaska

-

Niciun supraviețuitor nu a fost găsit după prăbușirea unui avion în zona Fairbanks, din Alaska, spun oficialii.

Nu au fost găsiți supraviețuitori după ce un avion s-a prăbușit marți dimineață pe râul Tanana. Soldații au raportat că avionul, un Douglas DC-4, s-a prăbușit la sud-vest de Fairbanks, lângă Kallenberg Road.

Ei au spus că două persoane se aflau la bord când avionul a decolat la 9.55, dar nu au fost găsiți supraviețuitori.
„Avionul a căzut pe un deal abrupt de pe malul râului, unde a luat foc”, au spus militarii.
Polițiștii au cerut oamenilor să evite zona. Clint Johnson, șeful Biroului Regional Alaska al National Transportation Safety Board, a spus că trei anchetatori NTSB se duceau în zonă. Avionul efectua un zbor pentru a transporta combustibil, a confirmat Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor din SUA (NTSB). Această agenţie guvernamentală a deschis o anchetă. 

Martor la tragedie

„Unul dintre motoare a luat foc. Era un avion cu patru motoare, unul dintre motoare a luat foc – și se prăbuși”, a spus Emers, un localnic.

Emers, fiul său și unii dintre vecinii lor s-au grăbit la fața locului de pe râul Tanana, ajungând la aproximativ zece minute după accident. Emers a spus că a mai auzit două explozii mari de la locul accidentului înainte de sosirea soldaților și a văzut resturi din interiorul avionului și din fuselaj răspândit în jur.

Înainte chiar să ajungă la locul accidentului, preocupările lui Emers erau legate de oamenii care se aflau la bordul zborului, potrivit Alaskas News Source.

„A fost incredibil de înfricoșător. Și știam că sunt oameni în acel avion și se întrebau ce le trece prin cap. Și trebuie să fi fost îngrozitor”, a spus el.

Mike Emers, un fermier care locuiește aproape de locul accidentului, a descris cum a văzut scena terifiantă care se desfășoară.

„Lucram în birou, am auzit o explozie uitându-mă pe fereastră am văzut un avion în flăcări. A călătorit peste câmpul fermei mele. Și apoi a avut loc o altă explozie, despre care am presupus că a fost o prăbușire”, a spus Emers. „Apoi a fost o altă explozie foarte puternică care a zguduit casele de aici.”

Emers a spus că a văzut flăcări venind de la un motor de pe aeronava care zbura la joasă înălţime chiar înainte de a se prăbuși.

Citeşte şi: Doi tineri ucraineni, salvați de echipele Salvamont Maramureș

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Femeie din Țuglui, dată dispărută de tatăl său

Polițiștii doljeni caută o femeie de 35 de ani, din comuna Țuglui, dată dispărută de tatăl său. Potrivit oamenilor legii, femeia a plecat de acasă în ziua de Paște și nu s-a mai întors.

ȘTIRI GdS