20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Doi tineri, reținuți după ce au furat dintr-un magazin din Craiova

(VIDEO) Doi tineri, reținuți după ce au furat dintr-un magazin din Craiova

-

Doi tineri, de 16 şi 22 de ani, au fost reținuți, aseară, de polițiștii Secției 3, după ce au furat dintr-un magazin din Craiova.

Furtul a fost comis în noaptea de 20 spre 21 aprilie. Persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Petre Ispirescu. De aici au sustras suma de 200 de lei. Poliţiştii Secţiei 3 Craiova au extins cercetările şi cu privire la alte trei furturi reclamate. Două dintre acestea rămânând sub forma tentativei.

Au fost identificaţi trei tineri cu vârstele de 15, 16 şi 22 de ani, toţi din municipiul Craiova, bănuiţi de comiterea faptelor.

Aceştia sunt bănuiţi că în noaptea de 20 spre 21 aprilie, ar fi pătruns în incinta a patru societăţi comerciale situate pe străzile Petre Ispirescu şi Henri Coandă. Din două dintre acestea fiind sustrase sumele de 200 de lei, respectiv 500 de lei. Din celelalte două nefiind sustrase bunuri.

Cei trei au fost conduşi la audieri. Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi tineri:

  • cel de 16 ani pentru complicitate la infracţiunea de tentativă la furt calificat în formă continuată – două acte materiale,
  • cel de 22 de ani pentru furt calificat în formă continuată – patru acte materiale. Aceştia au fost introduşi în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Persoanele reținute urmează să fie prezentate, azi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Momente inedite la Paris! Nadia Comăneci a dus Flacăra...

Update: Seara s-a încheiat cu un show plin de...

ȘTIRI GdS