21.6 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie înjunghiată de un necunoscut în Centrul Vechi din București

Femeie înjunghiată de un necunoscut în Centrul Vechi din București

O femeie a fost înjunghiată de un bărbat de 74 de ani, pe care nu îl cunoștea, în Centrul Vechi din Bucureşti. Victima a scăpat cu viață după ce s-a ascuns într-un magazin.

Procurorii susţin că a fost vorba de un atac la întâmplare. „În data de 23.04.2024, în jurul orei 17,16, aflându-se pe o stradă din municipiul Bucureşti, Sector 3, inculpatul (un bărbat în vârstă de 74 de ani) a atacat-o cu un cuţit pe persoana vătămată (o femeie în vârstă 57 de ani) provocându-i o plagă înjunghiată în zona abdominală.

Victima a fugit şi s-a refugiat în interiorul unui magazin din apropiere. Inculpatul a încercat, fără succes, să o urmărească, fiind depistat la faţa locului de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi, având cuţitul asupra lui. Din datele existente, nu a rezultat vreo relaţie între inculpat şi victimă, atacul fiind unul întâmplător”, explică Parchetul Capitalei, într-un comunicat de presă transmis miercuri, potrivit Agerpres.

Victima a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale de urgenţă. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior un judecător de la Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește şi: Procesul lui Vlad Pascu va fi continuat cu aceeași judecătoare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS