10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei răniți după ce un taxi s-a răsturnat şi a lovit un podeţ

Trei răniți după ce un taxi s-a răsturnat şi a lovit un podeţ

Trei persoane au ajuns la spital, luni, după ce s-au răsturnat cu un taxi şi au intrat într-un podeţ. Șoferul ar fi pierdut controlul autoturismului în urma unui conflict cu pasagerii.

Înainte de producerea accidentului, în maşină ar fi avut loc un conflict, iar cei trei clienţi de pe locurile din spate ar fi dat cu picioarele în scaunul şoferului, acesta pierzând controlul asupra volanului.

„Un autoturism taxi, înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de un tânăr, de 23 de ani, ce efectua o cursă în regim taxi, şi se deplasa pe DJ 245A, spre localitatea Muntenii de Jos, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat.

În autoturism, pe bancheta din spate, se aflau trei pasageri, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 24 şi 37 ani. Cei trei pasageri au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru evaluare si acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi: O sală de jocuri a ars din temelii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS