20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIerusalim: Trei oameni au fost răniți, după ce o mașină a intrat în ei

Ierusalim: Trei oameni au fost răniți, după ce o mașină a intrat în ei

Serviciile de securitate şi poliţia au anunţat că trei oameni au fost răniţi uşor după ce o maşină a intrat în ei, luni, la Ierusalim. Incidentul a fost numit atac terorist, informează dpa.

Doi tineri de 18 şi 22 de ani, cu răni uşoare, după acest atac au fost preluate şi transportate la spital de serviciul medical de urgenţă Magen David Adom.

Doi terorişti au fugit de la faţa locului pe jos

„Doi terorişti au fugit de la faţa locului pe jos şi pe itinerariul lor de fugă a fost descoperită o armă artizanală de tip ‘Carlo’, un pistol-mitralieră fabricat de grupări armate palestiniene”, a anunţat, într-un comunicat, un purtător de cuvânt al poliţiei israeliene. Oamenii legii au lansat o operaţiune pentru prinderea autorilor atacului.

Cei doi suspecţi se ascundeau într-un magazin închis

Agenţia dpa transmite că cei doi suspecţi au fost în cele din urmă prinşi şi arestaţi. Ei se ascundeau într-un magazin închis.

Incidentul s-a petrecut în apropiere de principala gară din nord-vestul oraşului. Imagini filmate cu camere de supraveghere, difuzate de televiziunea israeliană, arată o Toyota albă virând şi lovind un grup de persoane care zboară pur şi simplu prin aer. Maşina îşi încheie în cele din urmă cursa în mai multe vehicule staţionate. Doi tineri ies atunci din maşină, cu arme în mână, şi par să încerce, fără succes, să deschidă focul.

Citeşte şi: Şofer rănit după ce a derapat şi a intrat cu maşina într-un pom

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS