22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentReținut după ce a primit 20.000 de euro de la ruda unui inculpat. A promis

Reținut după ce a primit 20.000 de euro de la ruda unui inculpat. A promis

Un bărbat a fost reţinut de DNA după ce a fost prins în flagrant când primea 20.000 de euro de la ruda unei persoane trimise în judecată. El a promis că va interveni la judecători pentru a înlătura controlul judiciar şi a obţine achitarea.

Bărbat a fost reţinut de procurorii DNA pentru trafic de influenţă. El a promis că poate interveni pentru un martor la judecători de la Curtea de Apel Bucureşti, pentru a înlătura controlul judiciar şi a obţine ulterior achitarea sau condamnarea cu suspendare.

Acesta ar fi pretins, în 11 aprilie, de la o persoană (martor în cauză), trimisă anterior în judecată de către procurorii anticorupţie, suma de 20.000 de euro.

Inculpatul a primit, luni, de la o rudă a martorului suma de 20.000 de euro, fiind constatată infracţiunea flagrantă.

Inculpatului i s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile.

Astăzi, el urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Persoana de la care acesta a pretins cei 20.000 de euro a fost trimisă în judecată în luna martie, când procurorii DNA au deferit justiţiei două dosare care vizează promisiuni făcute unui inculpat pentru tentativă de omor de intervenţie la magistraţi pentru ca acesta să fie cercetat în libertate şi ulterior condamnat cu suspendare. Un avocat din Baroul Ialomiţa şi alte două persoane ar fi pretins de la acesta zeci de mii de euro în acest scop.

Citește și: Se răceşte vremea în toată ţara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS