23.1 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi craioveni, arestați după ce s-au bătut pe o stradă din cartierul Valea Roșie

Doi craioveni, arestați după ce s-au bătut pe o stradă din cartierul Valea Roșie

Judecătoria Craiova a dispus, vineri, arestarea preventivă a doi bărbați de 51 și 56 de ani, acuzați de comiterea infracțiuniii de loviri sau alte violenţe. Potrivit oamenilor legii, în urma unui conflict spontan izbucnit pe strada 22 Decembrie, cei doi bărbați s-au agresat reciproc.

Polițiștii doljeni au explicat că agresiunea a fost sesizată de bărbatul de 51 de ani.

”În fapt, la seara zilei de 11 aprilie, ora 21.30, poliţiştii au fost sesizați de bărbatul de 51 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada 22 Decembrie din municipiul Craiova, ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat, în vârstă de 56 de ani. Din cercetări s-a stabilit că între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, conflict în urma căruia aceștia s-ar fi agresat reciproc.

Având în vedere cercetările efectuate și probatoriul administrat, în cursul zilei de 12 aprilie polițiștii i-au reținut pe cei doi bărbați, pentru 24 de ore”, au explicat oamenii legii.

Tot vineri, procurorii craioveni au solicitat arestarea preventivă a celor doi inculpați. Judecătoria Craiova a admis solicitarea anchetatorilor și a dispus arestarea bărbaților pentru 30 de zile.

Citește și: Cu câte zile libere vine minivacanța de 1 Mai – Paște

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS