23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Bătrân de 90 de ani, lăsat fără 25.000 de lei de doi tineri

(VIDEO) Dolj: Bătrân de 90 de ani, lăsat fără 25.000 de lei de doi tineri

-

Un bătrân de 90 de ani, din comuna Galicea Mare, județul Dolj, a fost lăsat fără 25.000 de lei de doi tineri, care l-au tâlhărit.

Poliţişti din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Giubega au fost sesizaţi, ieri, despre tâlhărie chiar de către păgubit.

Ieri, bătrânul a retras de la o agenţie bancară, din municipiul Băileşti, suma de 25.000 de lei. Bărbatul a fost acostat de doi tineri, pe care nu-i cunoştea. Aceștia i-au promis că-l vor duce la locuinţa sa din Galicea Mare.

Profitând de starea de vădită vulnerabilitate a bătrânului, cei doi l-au transportat cu un autoturism în afara localităţii Băileşti. Acolo i-ar fi sustras suma de bani şi l-au abandonat pe un câmp.

Au fost identificaţi cei doi tineri, de 18 şi 30 de ani, ambii din Băileşti. Întreaga sumă de bani fiind recuperată şi restituită persoanei vătămate.

Poliţiştii i-au reţinut, pentru 24 de ore, pe cei doi, care au fost introduşi în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, tinerii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Poliţişti care au acționat au fost felicitați pentru că, într-un timp foarte scurt, au reuşit recuperarea întregii sume de bani.

Citește și: Jaf de toată jena. Au furat doar pantofi pentru piciorul stâng

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Asistent medical arestat pentru că a bătut cu o...

Abuz incredibil la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Un asistent...

ȘTIRI GdS