22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO maşină cu numere de corp diplomatic, lovită de tren pe Valea Prahovei

O maşină cu numere de corp diplomatic, lovită de tren pe Valea Prahovei

O maşină în care se aflau două persoane ale departamentului tehnic de la Ambasada Indiei a fost lovită, luni, de un tren în judeţul Braşov. Maşina, care avea numere de corp diplomatic, a rămas blocată pe calea ferată, dar nu au existat victime, transmite News.ro.

„În apropierea staţiei de cale ferată Timişul de Sus, din judeţul Brasov a avut loc un accident cu puţin timp în urmă. Un autoturism, care se afla în traversarea platformei feroviare a rămas suspendat, iar un vehicul feroviar, care circula pe relația București – Brașov, l-a surprins şi accidentat. În urma impactului au rezultat doar avarii, nefiind înregistrate victime”, a transmis, luni, IPJ Braşov.

În maşina lovită erau două persoane ale departamentului tehnic de la Ambasada Indiei

Sursa citată a precizat că la faţa locului se află direcţionată o echipă de cercetare, formată din poliţişti specializaţi, care fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat. Potrivit codlea-info.ro, maşina lovită are numere de corp diplomatic, iar în interior erau două persoane ale departamentului tehnic de la Ambasada Indiei.

Potrivit jurnaliştilor, se pare că GPS-ul maşinii nu a funcţionat corect şi conducătorul auto a vrut să treacă peste linia de cale ferată direct, nu pe la un punct de trecere de nivel.

Citește şi: O femeie și trei copii, diagnosticați cu botulism după ce au mâncat pește congelat din comerț

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS