15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn copil ar fi fost ținut în cușcă și exploatat la o stână

Un copil ar fi fost ținut în cușcă și exploatat la o stână

Polițiștii și procurorii DIICOT Brașov fac astăzi două percheziții la stâne din județ, unde un copil ar fi fost exploatat prin muncă și ar fi fost ținut într-o cușcă.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii DIICOT Brașov, fac miercuri percheziții domiciliare la două așezări pastorale (stână și grajduri), situate în județul Brașov, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și rele tratamente aplicate minorului, informează IGPR, conform stiripesurse.ro.

Copilul ar fi fost adăpostit într-o cușcă amenajată la stână

Din cercetările efectuate într-o cauză penală, finalizată prin trimiterea în judecată a trei persoane, a reieșit faptul că, în perioada 2018 – 2022, o victimă minoră ar fi fost exploatată prin obligarea la muncă în condiții deosebit de grele de către o persoană, proprietară a unor stâne situate într-o comună din județul Brașov.

Persoana vătămată minoră ar fi fost agresată, în mod repetat, adăpostită într-o cușcă amenajată la stână, fără minime condiții de igienă și ținută într-o continuă stare de aservire.

Citeşte şi: Proiect de 95 de milioane de lei pentru restaurarea Muzeului arhitecturii populare de la Curtișoara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS