13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞi-a dezgropat prietenul, pentru că acesta i-ar fi transmis un mesaj că e viu

Şi-a dezgropat prietenul, pentru că acesta i-ar fi transmis un mesaj că e viu

Un bărbat şi-a dezgropat prietenul înmormântat pe 28 martie, pentru că l-a visat că este viu. Ilie R. de 45 ani, din localitatea Stroiești, judeţul Suceava, a declarat poliţiştilor că prietenul i-ar fi spus în vis că e încă în viaţă.

Preotul din localitatea Corocăieşti a sunat, miercuri dimineaţă, la 112 anunţând incidentul din cimitirul satului. Acesta fusese alarmat de familia defunctului, relatează Suceava Live.

„Pe 2 aprilie, în jurul orei 9.00, preotul paroh a fost anunţat de către familia defunctului despre faptul că mormântul acestuia a fost profanat. Deplasându-se la faţa locului, preotul a observat că cele spuse de membrii familiei se confirmă. Mormântul este săpat, pământul înlăturat, iar capacul sicriului este deschis”, a transmis IPJ Suceava.

Autorul profanării, un simpatizant al cultului „Oastea Domnului”, a fost prezent la înmormântare pe 28 martie. Pe 1 aprilie l-a visat pe „fratele Viorel” și a crezut că i-a transmis un semn de viață din sicriuâ

După aceste declarații, bărbatul de 45 de ani a ajuns la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de profanare de cadavre sau morminte.

Citeşte şi: Reabilitarea ecologică a râului Balasan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS