28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Autobuz cu 30 de elevi, în flăcări la Moldova Nouă

(VIDEO) Autobuz cu 30 de elevi, în flăcări la Moldova Nouă

-

Autobuzul care transporta elevi a fost cuprins de flăcări în totalitate în localitatea Moldova Nouă, judeţul Caraş- Severin. Din fericire, toți elevii sunt în siguranță.

Pompierii din cadrul secției Moldova Nouă s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Până la sosirea pompierilor, cei aproximativ 30 de elevi aflați în interiorul autocarului s-au autoevacuat în siguranță.

Cel mai probabil incendiul fiind cauzat de un scurtcircuit electric produs la compartimentul motor al autocarului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.
Potrivit IPJ Caraș-Severin, autobuzul transporta elevi pe direcția Berzasca-Moldova Nouă. La intersecția străzilor Constantin Daicoviciu și Nicolae Titulescu din Moldova Nouă ar fi izbucnit un incendiu la compartimentul motor. Toți cei 30 de elevi au coborât din autobuz fără a exista victime omenești, incendiul fiind ulterior stins de pompieri. Din verificări s-a stabilit că autobuzul avea inspecția tehnică periodică valabilă. Cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă.

Citeşte şi: Măsuri de fluidizarea traficului după restricțiile de la frontiera cu Ungaria

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Târgu Jiu: Femeie în stare gravă, în urma unei...

Pompierii militari au fost solicitați să intervină astăzi pentru...

ȘTIRI GdS