17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident cu şase victime între Bucovăţ şi Terpeziţa

Accident cu şase victime între Bucovăţ şi Terpeziţa

O femeie şi-a pierdut viaţa şi alte cinci persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs joi dimineaţa, pe DJ 552, între localităţile Bucovăţ şi Terpeziţa. După primele cercetări, poliţiştii doljeni au stabilit că accidentul a fost provocat de un şofer de 46 de ani, care a pătruns pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula din sens opus. În urma impactului, unul dintre autoturisme a luat foc.

Potrivit oamenilor legii, responsabil pentru producerea accidentului este un doljean de 46 de ani.

„Un bărbat de 46 de ani, din comuna Verbiţa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 552, din direcţia Terpeziţa către Bucovăţ, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare şi ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 26 de ani, din comuna Sălcuţa. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei femei de 36 de ani, din comuna Sălcuţa, pasageră în cel de-al doilea autoturism, precum şi rănirea conducătorilor auto şi a altor trei pasageri, cu vârste cuprinse între 17 şi 66 de ani, din ambele autoturisme”, au explicat oamenii legii.

Pompierii doljeni au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulaţă SMURD. La locul accidentului a fost trimisă şi o ambulanţă a Serviciului de Ambunlanţă Dolj. Medicii nu au mai putut face nimic pentru femeia de 36 de ani. Cele cinci persoane rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Poliţiştii au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Profesor condamnat pentru o relaţie cu o elevă de 15 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS