13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUcigașul care i-a luat viața studentei la medicină a recunoscut crima după 10 ore de audieri. Motivul: gelozia

Ucigașul care i-a luat viața studentei la medicină a recunoscut crima după 10 ore de audieri. Motivul: gelozia

Studentul la medicină și teologie care și-a ucis iubita și-a recunoscut fapta. Iubitul tinerei a spus ca şi-a omorât partenera din gelozie.

După 10 ore de audieri, Mirel a fost dus în fața magistraților tribunalului Timiș, care au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Cei doi aveau o relație de la finalul anului trecut. Victima l-a cunoscut prin intermediul celei mai bune prietene, verișoara asasinului.

A ucis-o din cauza geloziei

De ceva timp, între cei doi apăruseră mai multe neînțelegeri, tânărul fiind extrem de gelos. Vineri, după ce au terminat cursurile la facultate, fata i-ar fi spus că vrea să încheie relația. S-au certat, s-au îmbrâncit iar într-un moment de furie, tânărul a atacat-o cu un cuțit de mai multe ori.

Fata ar fi fost înjunghiată de aproape 30 de ori (surse)

Imediat după crima comisă cu sânge rece, tânărul de 23 de ani şi-a abandonat iubita într-o baltă de sânge, conștient ca a ucis-o, a închis-o în dormitor, iar apoi a părăsit apartamentul.

Întreaga comunitate din Baia de Aramă, de unde era tânăra ucisă este în stare de şoc

”N-am cuvinte să vorbesc. Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă, nu pot să o descriu. Îmi pare rău. Mă copleșește durerea, n-am cuvinte să spun. A fost o fată exemplu la liceu, peste tot oriunde a mers, un exemplu pentru toată societatea asta, avea numai zece pe linie”, a spus mătușa Andreei în lacrimi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS