23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTragedie pe şosea: Un mort şi şase răniţi într-un grav accident de circulaţie

Tragedie pe şosea: Un mort şi şase răniţi într-un grav accident de circulaţie

Un grav accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeş din judeţul Caraş-Severin, în urma căruia un om a murit şi alţi şase au fost răniţi. Traficul rutier este restricţionat, potrivit news.ro.

”În urmă cu puţin timp, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeş s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor şase. În accident au fost implicate 3 autoturisme. În acest moment cercetarea la faţa locului este în curs de desfăşurare pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Traficul este restricţionat la locul producerii accidentului.

”Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au fost mobilizate 4 echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Caransebeş, cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă pentru transport personal şi victime multiple şi 1 ambulanţă SMURD, precum şi 2 ambulanţe ale Serviciului Judetean de Ambulanţă Caraş-Severin”, a precizat ISU Caraş-Severin.

Potrivit sursei citate, în primul autoturism au fost 3 victime, dintre care una încarcerată (şoferul), conştiente şi cooperante, în cel de-al doilea autoturism 4 victime, dintre care 3 încarcerate, 2 conştiente şi una inconştientă (şoferul, care a şi murit).

Celelalte 6 persoane, după ce au fost extrase şi evaluate medical la faţa locului, au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare.

În cel de al treilea autoturism se aflau 5 persoane, dintre care 2 copii, care nu au necesitat îngrijiri medicale.

CITEŞTE ŞI: Vloggerul Selly, prins gonind pe autostradă cu 236 km/h

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS