14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBombardamente la granița cu România! Locuitorii au primit mesaje Ro-Alert

Bombardamente la granița cu România! Locuitorii au primit mesaje Ro-Alert

Autorităţile au emis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un mesaj RO-Alert de avertizare a populaţiei din nordul judeţului Tulcea privind riscul de cădere a unor obiecte din spaţiul aerian.

”Nu au fost apeluri care să semnaleze căderea unor obiecte în apropierea locuinţelor ori a zonelor populate”, a transmis ISU Tulcea.

”În cursul nopţii trecute, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a emis un mesaj RO-Alert pentru localităţile din zona de Nord a judeţului Tulcea prin care a informat populaţia că există riscul de cădere a unor obiecte din spaţiul aerian.

Mesajele RO-Alert au drept scop informarea populaţiei cu privire la modul de comportare în asemenea situaţii, recomandarea de păstrare a calmului şi măsuri de autoprotecţie”, a anunţat, duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.

Totodată, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, a fost înregistrat un apel la numărul unic de urgenţă 112 prin care o persoană a solicitat informaţii în urma primirii mesajului RO-Alert.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS