23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentStudenta din Gorj găsită moartă în apartamentul din Timișoara, ucisă cu mai multe lovituri de cuţit

Studenta din Gorj găsită moartă în apartamentul din Timișoara, ucisă cu mai multe lovituri de cuţit

Studenta din Gorj găsită moartă într-un apartament din Timişoara a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit, potrivit anchetatorilor. Poliţiştii au şi un suspect. Este vorba despre iubitul fetei, student şi el la Medicină, scrie News.ro.

UPDATE: Andreea Morega, de 21 de ani, din comuna gorjeană Padeș, studentă la Medicină, a murit după ce iubitul său, Mirel Dragomir, student și el la Medicină și Teologie, a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit. Familia tinerei este șocată în urma tragediei. „Fata era foarte deșteaptă. Studentă de 9,98. Era singură la părinți, fiind nepoata fostului judecător Morega. Toți suntem șocați de cele întâmplate”, a declarat primarul comunei Padeș, Mihăiță Troacă.

Potrivit anchetatorilor, tânăra ucisă avea 21 de ani, era din comuna gojeană Padeș şi a murit după mai multe lovituri de cuţit. Suspectul principal este un tânăr din Caraş Severin pe care l-au şi reţinut. Acesta este fiul proprietarei apartamentului şi era iubitul fetei ucise, student la Medicina, la fel ca fata.

Colegele de apartament au găsit-o moartă pe studenta de la Medicină

Anchetatorii spun ca cei doi erau împreună de anul trecut şi s-au certat foarte tare în ultimul timp şi, cel mai probabil, a fost ucisă din gelozie. Vineri seară, cele două colege de apartament ale studentei au găsit-o moartă în pat. Imediat au sunat la numărul de urgenţă 112, iar poliţiştii au început ancheta.

Citește și: Mărturiile unor consumatori de droguri: Te duc la ruină/Îţi iau ce ai mai drag/Regret că am dat în mama

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS