16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei tiruri s-au ciocnit în Caraș-Severin

Trei tiruri s-au ciocnit în Caraș-Severin

Trei tiruri, două conduse de doi şoferi bulgari și un român, au fost implicate azi dimineaţă într-un accident de circulaţie în Caraș-Severin. Coliziunea a avut loc pe DN6, între localităţile Teregova şi Armeniş.

Cei doi bulgari au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferii bulgari, de 44 de ani, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum. Într-o curbă periculoasă la stânga a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de autovehicule condus de un alt cetăţean bulgar, de 53 de ani.

În accident a fost implicat apoi un al treilea ansamblu de vehicule, înmatriculat în judeţul Bihor, care circula în spatele camionului TIR ce era condus de bărbatul de 53 de ani. cele două autovehicule intrând în coliziune faţă-spate.

În urma accidentului a rezultat rănirea şoferilor bulgari, de 44 şi 53 de ani, care au fost transportaţi la spital.

Doi dintre conducătorii auto au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultate fiind negative. În cazul celui de-al treilea au fost recoltate mostre biologice la unitatea medicală.

Două echipe de poliţie rutieră acţionează la faţa locului și continuă cercetările într-un dosar de vătămare corporală din culpă.

Citește și: Un chirurg și-a atacat doi colegi cu un electrocauter în timpul unei operații

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS