15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Doi scandalagii din Calafat au fost reținuți

(VIDEO) Doi scandalagii din Calafat au fost reținuți

-

Doi scandalagii din Calafat au fost reținuți, pentru 24 de ore, de polițiști pentru distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În seara zilei de 10 martie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 38 de ani, din Calafat, că două persoane provoacă scandal în incinta unei societăți comerciale.

Polițiștii deplasați la fața locului i-au identificat pe cei doi bărbați, de 48 și 55 de ani, ambii din municipiul Calafat.

Pe fondul unui conflict spontan cu angajații societății comerciale, aceștia ar fi provocat scandal. Ei au spart mai multe sticle cu băuturi, pahare și halbe în incinta societății. Totodată, cei doi au fost imobilizați, încătușați și conduși la sediul poliției.

Bărbatul de 55 de ani este cercetat și pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. În dimineața zilei de 11 martie, acesta ar fi amenințat-o pe femeia de 38 de ani, persoana vătămată. El intenționa s-o determine să-și retragă plângerea depusă.

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea acestora, pentru 24 de ore. Cei doi au fost introduși în arestul din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Astăzi, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gospodarii inundate de ploaie la Brabeți și Locusteni

În urma precipitațiilor căzute miercuri seară în județul Dolj,...

ȘTIRI GdS