22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Accident pe Drumul Expres 12. Patru persoane, rănite

Olt: Accident pe Drumul Expres 12. Patru persoane, rănite

Un accident rutier s-a petrecut, în această dimineață, pe Drumul Expres 12, în zona localității Găneasa, județul Olt. Patru persoane au fost rănite.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o femeie, de 45 de ani, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism pe DEx12, în afara orașului Piatra-Olt. Din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie, de 43 de ani, din municipiul Craiova.

În urma evenimentului rutier, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Potrivit Centrului Infotrafic, traficul este oprit temporar pe DEx 12 pe sensul Balș – Slatina, pentru cercetarea împrejurărilor producerii accidentului. În urma coliziunii dintre două autoturisme, patru persoane rănite necesită îngrijiri medicale.

Citește și: Dolj: Doi copii morți intoxicați cu monoxid de carbon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS