19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAu fugit de închisoare, dar tot au fost prinși

Au fugit de închisoare, dar tot au fost prinși

Cinci doljeni certați cu legea și care aveau de ispășit pedepse cu închisoarea au fost depistați de polițiști și duși la penitenciar. Aceștia se sustrăgeua de la executarea pedepsei cu închisoarea, dar tot n-au scăpat.

Poliţişti din cadrul Secției nr.3 Poliție Rurală Bucovăț au depistat un bărbat, din comuna Vârvoru de Jos, condamnat la pedeapsa de 5 ani şi 10 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. Acesta a fost reținut și dus direcț la penitenciar.

Condamnați pentru droguri

Alți doi bărbaţi din municipiul Băilești și comuna Galicea Mare care se sustrăgeau de la efectuarea executării pedepsei cu închisoarea au fost prinși de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești, respectiv Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega. Aceștia erau condamnaţi la pedepsele de 3 ani şi 6 luni, respectiv 4 ani și 2 luni, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri.

Fugeau de pușcărie

Al patrulea bărbat, de 54 de ani, din Craiova, a fost depistat de poliţişti ai Secţiei 6 Poliţie Craiova, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 1 an şi 8 luni pentru comiterea infracțiunilor de furt şi furt calificat.Cel de-al cincilea bărbat, din comuna Cerăt, a fost depistat de poliţişti ai Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Bârca, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 1 an, 2 luni și 20 de zile pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cei cinci au fost transportați la Penitenciarul Craiova, unde au fost depuși în vederea încarcerării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS