20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBătrână grav rănită după ce o maşină s-a răsturnat peste ea, după o ciocnire într-o intersecţie

Bătrână grav rănită după ce o maşină s-a răsturnat peste ea, după o ciocnire într-o intersecţie

O bătrână, de 81 de ani, care mergea pe trotuar a fost grav rănită după ce o mașină s-a răsturnat peste ea. Două autoturisme s-au ciocnit într-o intersecţie din Brăila, iar unul dintre ele a intrat pe trotuar, s-a lovit de scările unei clădiri și apoi s-a răsturnat prinzând-o pe femeie sub el.

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 14.40, în Brăila, la intersecția bulevardului Independenței cu strada Școlilor.

Bătrâna, răsturnată şi prinsă sub maşină

Din primele cercetări a reieșit că un bărbat, de 49 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Școlilor, ar fi pătruns în intersecția cu bulevardul Independenței și a lovit un autovehicul condus de o femeie de 41 de ani, din Brăila.

În urma impactului, autovehiculul condus de femeie a fost proiectat în afara carosabilului. A lovit scările de la intrarea unei clădiri, s-a răsturnat și prins-o sub el pe femeia de 81 de ani. Aceasta, care era pieton pe trotuar, nu a avut timp să se ferească.

Bătrâna a fost scoasă de sub maşină de trecători şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero, urmând a le fi recoltate mostre biologice la spital. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Un şofer a murit după ce a intrat cu maşina într-un TIR

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS