12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean de 18 ani, reținut pentru șantajarea unei tinere de 17 ani

Craiovean de 18 ani, reținut pentru șantajarea unei tinere de 17 ani

Polițiștii doljeni au dispus, miercuri, reținerea unui tânăr de 18 ani, acuzat de comiterea infracțiunii de șantaj. Potrivit oamenilor legii, suspectul ar fi amenințat o minoră de 17 ani cu publicarea unor fotografii compromițătoare. Ca să nu publice fotografiile pe rețelele sociale, tânărul i-ar fi cerut minorei să întrețină cu el relații sexuale.

Reprezentanții IPJ Dolj spun că minora de 17 ani este cea care a sesizat fapta penală.

”În fapt, în cursul zilei de 28 februarie, poliţiştii au fost sesizaţi de către o tânără de 17 ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că ar fi fost victima infracţiunii de şantaj. Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că la data de 25 februarie, bănuitul i-ar fi solicitat tinerei să întreţină cu el relaţii sexuale, în caz contrar urmând să distribuie în mediul online fotografii compromiţătoare cu aceasta”, au explicat oamenii legii.

Craioveanul de 18 ani a fost dus la audieri, iar în urma probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de șantaj. Suspectul a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj, urmând să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citește și: Medic de familie, sub control judiciar pentru luare de mită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS