11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat l-a înjunghiat pe iubitul fostei sale concubine, apoi s-a spânzurat

Un bărbat l-a înjunghiat pe iubitul fostei sale concubine, apoi s-a spânzurat

Un bărbat din Vaslui l-a înjunghiat mortal pe actualul iubit al fostei sale concubine, cu care avea un copil. Cei doi locuiau în casa părinților femeii, într-o comună ieșeană, iar agresorul a intrat peste ei noaptea. După atac, s-a dus în grădina casei și s-a spânzurat.

Secţia nr. 10 Poliţie Rurală Ruginoasa a fost sesizată marți noapte, prin apel 112, de către o femeie, că fostul concubin se află în curtea sa, din comuna Heleşteni.

Din cercetările efectuate a rezultat că aceasta se afla în imobil cu un bărbat, acesta fiind înjunghiat de fostul concubin al femeii.

Tânărul ucis are 23 de ani și este din Ruginoasa. El avea o relație de concubinaj cu o tânără de vârstă apropiată, ce locuia în Heleșteni. Cei doi stăteau împreună cu părinții femeii.

În timp ce toți din casă dormeau, fostul concubin al femeii, din județul Vaslui, a parcat o autoutilitară în fața porții și a intrat în curte. Acolo l-a înjunghiat mortal, cu mai multe lovituri de cuțit, pe actualul concubin al femeii. După ce a fost înjunghiat, acesta a ieșit în stradă, încercat să se salveze. Din cauza sângerărilor abundente a căzut lângă un gard şi a murit.

Imediat după ce a comis crima, bărbatul s-a spânzurat de un copac.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Citește și: Cinci răniți după ce un autoturism s-a ciocnit cu o cisternă cu bitum

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS