9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer s-a înfipt în maşina unui tânăr în Răzvad, Dâmbovița. Din cei cinci răniţi, doi sunt copii

Un şofer s-a înfipt în maşina unui tânăr în Răzvad, Dâmbovița. Din cei cinci răniţi, doi sunt copii

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite duminică în urma unui accident care s-a produs în localiltatea Răzvad, județul Dâmbovița.

Salvatorii din cadrul ISU Dâmboița au intervenit în cazul unui eveniment rutier în localitatea Răzvad cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu două echipaje.

Accident cu 5 răniţi în Dâmboviţa

La fața locului echipajele medicale au evaluat cinci persoane. Este vorba despre doi copii și trei adulți. Toate cele cinci persoane au fost transportate la spital, relatează Mediafax.

Din primele verificări efectuate de polițiștii rutieri, un bărbat de 46 de ani, din comuna Doicești, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 72, din direcția Târgoviște către Ploiești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Ocnița. În urma impactului, șoferul de 46 de ani și alți patru pasageri ai autoturismelor, cu vârste cuprinse între 5 și 35 de ani, au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

CITEŞTE ŞI: Tânără de 25 de ani, desfigurată și lăsată într-o baltă de sânge într-un bloc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS