32.9 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr a murit după ce s-a izbit cu motocicleta de un utilaj

Un tânăr a murit după ce s-a izbit cu motocicleta de un utilaj

Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un utilaj. Tragedie s-a produs pe o şosea din oraşul Bocşa din judeţul Caraş-Severin.

Accidentul a avut loc joi, la ora 13.50, pe strada Republicii din Bocșa. 

Un bărbat, de 48 de ani, din județul Timiș, conducea un utilaj ce nu avea plăcuțe de înmatriculare sau înregistrare, pe strada Republicii, efectuând lucrări la sistemul de canalizare al orașulu. La un moment dat, bărbatul ar fi virat fără să se asigure și ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr, de 21 de ani, din Bocșa.

În urma accidentului, conducătorul motocicletei a fost rănit și transportat la spital. În cursul nopții a decedat.

Polițiștii au stabilit că motocicleta figura radiată din circulație, iar tânărul nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Bărbatul de 48 de ani a fost testat cu aparatul etilometru, stabilindu-se că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, în cazul tânărului fiind recoltate mostre biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citește și: O mașină care a luat foc în mers s-a făcut scrum pe centura Craiovei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS