17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOfițer de poliție australian acuzat de uciderea unui cuplu gay dispărut

Ofițer de poliție australian acuzat de uciderea unui cuplu gay dispărut

Un ofițer de poliție australian se confruntă cu două acuzații de crimă după ce l-ar fi ucis pe fostul său iubit și pe noul lui partener. Se pare că le-a aruncat trupurile, care nu au fost încă găsite, potrivit CNN.

Ofițerul de poliție din New South Wales, Beaumont Lamarre-Condon, de 28 de ani, a apărut vineri după-amiază în instanță acuzat de uciderea lui Jesse Baird, de 26 de ani, și a lui Luke Davies, de 29 de ani.

Cuplul a fost văzut, luni, pentru ultima oară la casa lui Baird, în suburbia Paddington din estul Sydney. Bunurile lor însângerate au fost găsite într-un tomberon din Cronulla, la aproximativ 30 de kilometri distanță.

Dovezi în casa polițistului

Detectivul poliției din NSW Daniel Doherty le-a declarat vineri reporterilor, că a fost găsit și sânge într-o percheziție în casa lui Baird, precum și un „proiectil” și un cartuș tras. „Arma este potrivită din punct de vedere balistic cu o armă de foc a poliției din New South Wales… Acea armă de foc îi aparține bărbatului de 28 de ani care a fost acuzat astăzi”, a spus Doherty. Poliția a declarat că ofițerul acuzat a fost un polițist superior de pe lângă un comandament de specialitate.

Un purtător de cuvânt al Curții NSW a confirmat că Lamarre-Condon a apărut vineri în tribunalul Waverley, acuzat de două capete de acuzare de crimă. Nu a solicitat cauțiune. Poliția a spus că ofițerul a fost arestat când a mers la secția de poliție Bondi vineri dimineață.

Lamarre-Condon ar fi avut o relație cu Baird

Baird a fost un fost prezentator de televiziune la Network 10, iar Davies a fost însoțitor de bord, potrivit rapoartelor presei locale. Se pare că Lamarre-Condon ar fi avut o relație cu Baird și, deși Doherty nu a comentat un potențial motiv, el a spus că o linie de investigație va include dacă a fost un „incident în stil domestic”. Vecinii au venit să raporteze că au auzit o ceartă puternică luni dimineața devreme. Doherty a spus că se va pretinde că Lamarre-Condon a închiriat luni mai târziu o dubă care a fost folosită pentru a arunca cadavrele. Duba a fost localizată vineri dimineață, dar poliția nu a dezvăluit ce s-a găsit în interior.

Ei fac apel la oamenii care ar fi văzut duba să se adreseze politiei. „Este foarte important să obținem mișcările în legătură cu acea dubă. Astfel, sperăm să găsim cadavrele și acest lucru este important pentru familie”, a spus Doherty. „Sunt în mod evident devastați de știri.” Doherty a mai spus că găsirea cadavrelor ar aduce mai multă lumină asupra modului în care au murit bărbații.

Citește și: (VIDEO) China: Peste 100 de mașini s-au ciocnit pe o autostradă din cauza gheții

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS