20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Suspectul în moartea unei fetițe de 11 ani este acuzat de crimă capitală

(VIDEO) Suspectul în moartea unei fetițe de 11 ani este acuzat de crimă capitală

-

Suspectul în moartea unei fetițe de 11 ani este acuzat de crimă capitală după ce cadavrul fetei a fost găsit într-un râu legat de o stâncă.

Don Steven McDougal, prietenul de familie al fetei, este acuzat că a ucis-o pe Audrii Cunningham, de 11 ani, în Livingston, Texas. McDougal – care se afla deja în închisoare în legătură pentru o altă agresiune – a fost reținut fără cauțiune. „Înregistrările video și datele de pe telefonul mobil îl plasează pe McDougal în trei locații de interes”, inclusiv de-a lungul râului Trinity. Trupul lui Audrii a fost recuperat, marți, din râu.

Anchetatorii spun că McDougal a fost de acord să o ducă pe fată la o stație de autobuz școlar în dimineața în care a dispărut. În plângere, un adjunct al șerifului a spus că există dovezi „McDougal a mințit despre locul și activitățile lui din ziua de 15 februarie”.

Dovezi ale crimei

O stâncă mare a fost găsită legată de corpul lui Audrii când rămășițele ei au fost descoperite, se arată în documentele depuse ieri în instanță.

„Frânghia folosită a fost la fel cu cea găsită în vehiculul lui McDougal la o oprire de trafic cu două zile înainte”, se arată în plângere. Familia lui Audrii a crezut că McDougal o ducea pe fată până la stația de autobuz. Părinții au plecat de acasă joia trecută spre serviciu linștiți, au spus oficialii din județul Polk.

Fata nu a ajuns niciodată în autobuzul școlar sau în sala de clasă. Un rucasac roșu aprins Hello Kitty a fost găsit mai târziu lângă un baraj local. Cadavrul lui Audrii a fost găsit marți în râul Trinity, în aval de lacul de acumulare. Era lângă locul unde a fost găsit rucsacul, a spus  șeriful Byron Lyons.

Anchetatorii au localizat rămășițele lui Audrii folosind înregistrări de pe telefonul mobil, analize video și informații de la McDougal, a spus Lyons. Biroul Medicilor Legiști din Harris County va stabili cauza morții ei. Pentru a ajuta la descoperirea cadavrului, autoritățile au încetinit fluxul de apă din rezervorul Lake Livingston. Nivelul râului a scăzut suficient pentru a dezvălui rămășițele.

Suspectul are antecedente penale

McDougal are antecedente penale care datează cel puțin din 2003. A avut condamnări pentru infracțiuni violente și una pentru ademenirea unui copil. Faptele s-au petrecut în mai multe comitate din Texas.

În 2007, a fost condamnat pentru ademenirea unui copil în comitatul Brazoria, Texas. A fost condamnat la doi ani de închisoare. I s-a acordat credit pentru 527 de zile. Înregistrările online nu detaliază acuzațiile specifice în cazul atragerii copiilor. Dar infracțiunea este definită de stat ca „intenția de a interfera cu custodia legală a unui copil mai mic de 18 ani”.

McDougal a mai fost condamnat în 2010 și 2019 pentru agresiune gravă cu o armă mortală. Victima din primul caz de agresiune gravă a spus că McDougal, fostul său coleg de muncă, l-a atacat. „A apărut cu alți prieteni pe care îi aveam”, a spus Elic Bryan pentru CNN marți. McDougal a început să înjunghie ușa înainte de a se întoarce înăuntru, a spus Bryan. „A venit la mine cu cuțitul. Am avut pușca și l-am lovit în față cu ea”, a spus Bryan. „Nu aveam idee că este genul ăsta de persoană.” Acest caz de agresiune agravată a dus la o pedeapsă de patru ani de închisoare.

Citește și: Trei adulți și un copil, răniți după coliziunea dintre două autoturisme și un autobuz

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ovidiu Tender a scăpat de sechestrul pe avere

Curtea de Apel Bucureşti a dispus ridicarea sechestrului pe...

ȘTIRI GdS