23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat şi-a dat foc la casă, apoi s-a spânzurat

Un bărbat şi-a dat foc la casă, apoi s-a spânzurat

Un bărbat şi-a dat foc la casă, miercuri noapte, apoi s-a sinucis, el fiind găsit spânzurat într-un copac din grădina gospodăriei. Tragedia a avut loc în localitatea Armăşoaia, comuna vasluiană Pungeşti.

Pompieri au intervenit cu trei autospeciale pentru limitarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor de intervenţie, casa ardea în întregime, existând pericolul extinderii focului la o anexă gospodărească şi la adăpostul pentru păsări.

După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat, locuinţa fiind distrusă în proporţie de 80%. În interiorul locuinţei nu au fost găsite persoane rănite ori intoxicate. Majoritatea bunurilor aflate în interior au ars ori au fost degradate. Pompierii militari au salvat anexa gospodărească şi adăpostul pentru animale. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spaţiu închis.

La scurt timp după plecarea pompierilor, la 112 a fost anunţat că în grădina aceleiaşi gospodării a fost găsit spânzurat un bărbat. La faţa locului a intervenit o ambulanţă SMURD, însă victima era decedată.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii incidentului.

Din primele informaţii, bărbatul ar fi incendiat locuinţa după care s-ar fi sinucis. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi ameninţat în ultimele zile că va da foc casei şi se va spânzura. 

Citește și: Un adolescent a murit în timp ce juca fotbal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS