20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPercheziții în România și Ungaria, într-o anchetă privind vânzarea ilegală de detergenți contrafăcuți

Percheziții în România și Ungaria, într-o anchetă privind vânzarea ilegală de detergenți contrafăcuți

Procurorii au efectuat 41 de percheziții în România și Ungaria, într-o anchetă privind vânzarea ilegală de detergenți contrafăcuți, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba.

”În urma punerii în executare a mandatelor de percheziție domiciliară a fost descoperită o instalație de îmbuteliere, etichetare și ambalare detergenți lichizi, etichete neaplicate purtând mărci înregistrate, bidoane goale, dar și următoarele cantități de detergenți în diferite forme, după cum urmează: – 9.370 litri detergent lichid îmbuteliat în bidoane de 5 litri, purtând însemnele unor mărci de detergent din gama premium, cu privire la care există o suspiciune că ar fi contrafăcut; – 98.782 litri detergent lichid în formă brută, depozitat în containere de 1.000 litri”, se arată în comunicat, conform G4Media.ro.

Valoarea produselor contrafăcute ajunge la 856.000 lei. În urma perchezițiilor au fost ridicate sumele de 1000 euro și 51.525 lei.

Citeşte şi: Biscuiţi vânduţi în Lidl, retraşi de firma producătoare pentru că pot conţine „corpuri străine metalice“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS