14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAngajata grădiniței din Popești Leordeni, care agresa copii, reținută

Angajata grădiniței din Popești Leordeni, care agresa copii, reținută

Angajata centrului privat pentru îngrijirea copiilor din Popești Leordeni a ajuns joi dimineață pentru prima dată în fața polițiștilor, care au dispus puțin după ora 13 reținerea ei pentru 24 de ore.  

Angajata centrului privat de îngrijire pentru copii înregistrată în timp ce îi agresa pe micuți a fost joi reținută de polițiștii din Popești Leordeni, iar vineri va fi prezentată instanței pentru arestare preventivă.

„În urma activităților specifice procedurale, polițiștii de investigații criminale din Popești Leordeni au extins cercetările cu privire la săvârșirea a 10 infracțiuni de purtare abuzivă”, a transmis Poliția, conform stirileprotv.ro.

Femeia este acuzată de mai mulți părinți că le-a agresat copiii

Femeia este acuzată de mai mulți părinți că le-a agresat copiii. Totul a ieșit la iveală după o anchetă a jurnaliștilor de la Inspectorul PRO.

Îngrijitoarea de 24 de ani a fost citată la sediul Poliției Popești Leordeni la ora 10.00. Ea s-a ferit de camerele de vederi și de jurnaliști când a ajuns la audieri. A fost audiată în calitate de suspect și este pentru prima dată când dă ochii cu anchetatorii.

În timpul acestei audieri, îngrijitoarea a ascultat și acea înregistrare lungă de 4 ore în care se aude cum se țipă la copii și cum agresează elevii. Abia apoi urmează audierea propriu-zisă.

Au fost audiate, dar în calitate de martori, alte trei educatoare

Au fost audiate, dar în calitate de martori, alte trei educatoare care s-ar fi purtat urât cu copii. Dacă se dovedește că și acestea au fost implicate și știau de acest comportament nepotrivit s-ar putea să li se schimbe și lor calitatea, din martor în suspect.

Citeşte şi: Transnistria ar urma să ceară anexarea la Rusia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS