17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat a ștrangulat stăpânul unui câine labradoodle, pe care l-a furat

Un bărbat a ștrangulat stăpânul unui câine labradoodle, pe care l-a furat

Un bărbat din Marea Britanie l-a ștrangulat pe stăpânul unui câine labradoodle, pe care apoi l-a furat.

Ian Connell, de 39 de ani, este judecat sub acuzația de ucidere a lui Donald Patience, găsit mort sub o plapumă în locuința sa din Greater Manchester.

Poliția a fost chemată la casa lui Patience de pe Ainsworth Road în dimineața zilei de 22 august 2023. Sesizarea era făcută pentru un furt de animale de companie. Când au ajuns polițiștii au găsit cadavrul bărbatului de 45 de ani.

Donald Patience, în vârstă de 45 de ani, a fost descoperit anul trecut mort la casa sa din Greater Manchester
Donald Patience, în vârstă de 45 de ani, a fost descoperit anul trecut mort la casa sa din Greater Manchester

Un poștaș a sunat la poliție după ce a văzut un individ intrând în casă. Apoi l-a văzut pe intrus ieșind cu un câine alb „de mărime medie, pufos”, ținut în lesă.

Ulterior s-a stabilit că Patience, originar din Scoția, era mort de câteva zile. Se crede că a fost ucis cândva după 19 august.

Procurorul Michael Hayton KC a declarat, ieri, că Patience era un „om educat”cu bani și a fost „prădat” pentru generozitatea sa.

Cu puțin timp înainte ca poliția să ajungă la locul faptei, Ian Connell a fost văzut vorbind cu doi străini. Le-a arătat o rană la mână despre care a spus că a fost provocată în timpul unei dispute cu prietena sa.

El a fost reținut sub suspiciunea de jaf, când unul dintre ofițerii de poliție au recunoscut câinele ca fiind al victimei. Asupra sa s-au găsit și un portofel care conținea permisul de conducere și cardul de bibliotecă al lui Patience.

Un medic legist a constatat că Patience a murit sufocat, potrivit The Independent..

Citește și: (VIDEO) Un copil de 9 ani a fost arestat pentru că a împușcat mortal în cap un membru al familiei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS