14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOpt copii au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară. Erau în cantonament

Opt copii au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară. Erau în cantonament

Opt copii din București, cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani, au ajuns luni seară la spitalul municipal din Câmpulung Muscel, cu simptome de toxiinfecție alimentară. Erau în cantonament, în județul Argeș, când au început să se simtă rău.

Imediat s-a dat alarma și mai multe ambulanțe au ajuns la pensiunea la care erau cazați. La pensiunea din Săticu de Sus sunt cazate 3 grupuri de câte 14 copii, care joacă fotbal și erau în cantonament. Luni după-amiază, unii dintre ei au început să se simtă rău, potrivit stirileprotv.ro.

8 copii au ajuns la spital

Imediat s-a dat alarma și mai multe ambulanțe au ajuns la pensiunea la care erau cazați.

„Un echipaj cu o autospecială de transport persoane și victime multiple de la Detașamentul de pompieri Câmpulung a fost solicitat să intervină în Săticul de Sus alături de Serviciul Județean de Ambulanță Argeș pentru transportul unor copii care prezentau stare de rău. De la fața locului, echipajul ISU a preluat 4 dintre copii”, a precizat Ionuț Tunaru, purtător de cuvânt ISU Argeș.

În total, 8 copii au ajuns la spital. În scurt timp, inspectorii Direcției de Sănătate Publică au aflat de incident și ajuns la pensiune, pentru anchetă. Proprietarul unității de cazare nu a putut fi contactat, pentru a spune ce au mâncat copiii înainte să li se facă rău.

Citeşte şi: Românii din Spania pot avea, din acest an, dublă cetăţenie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS