14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cercetați pentru că au condus băuți

Dolj: Cercetați pentru că au condus băuți

Mai mulți șoferi sunt cercetați după ce au condus băuți pe șosele din Dolj. Șoferii s-au ales cu dosare penale.

Poliţiştii Calafat au depistat un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru Ioan Cuza, din municipiu.
Întrucât emana halena alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul fiind testat cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Alți doi șoferi la volan sub influența alcoolului

Ieri, polițiști din Pielești au depistat un tânăr de 33 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 643 D, în Bulzești.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii din Coșoveni au depistat un bărbat de 50 de ani, din comuna Leu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Târgului, din comună.

Și acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Citește și: (VIDEO) Mașini de poliție incendiate în timpul revoltelor dintre grupuri rivale de eritreeni din Țările de Jos

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS