13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânăr mort în urma impactului dintre un autoturism și o căruță

Tânăr mort în urma impactului dintre un autoturism și o căruță

Un tânăr de 24 de ani, din comuna doljeană Negoi și-a pierdut viața în urma unui accident produs în acestă seară, pe șoseaua dintre Negoi și Catane. Polițiștii doljeni au explicat că autoturismul condus de tânărul de 24 de ani a lovit o căruță, după care s-a răsurnat în afara drumului.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc pe DN 55A, între Negoi și Catane.

”În seara zilei de 18 februarie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 55 A, între localitățile Negoi și Catane, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani, din comuna Negoi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55A, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un atelaj hipo în care se aflau un bărbat de 37 de ani, o femeie de 31 de ani și doi minori cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani, toți din comuna Catane, autoturismul răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, din nefericire, tânărul de 24 de ani a decedat”. au precizat polițiștii.

A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS