19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘofer beat, oprit de un alt conducător auto

Șofer beat, oprit de un alt conducător auto

Un șofer beat a fost depistat și prins de un alt conducător auto. Polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați, ieri, de un bărbat de 40 de ani, din orașul Baia de Aramă, participant la trafic, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe DN 67D Tismana conducând un autoturism din direcția Celei – Apa Neagră, a observat în fața sa un autoturism care circula haotic, încălcând marcajul rutier.

Apelantul și-a continuat deplasarea pe DN 67D după acest autoturism, până în localitatea Padeș, unde, conucătorul auto reclamat a parcat din fața unui restaurant, a coborât și a fugit spre albia râului Motru. Apelantul a continuat să-l urmărească, pe jos și l-a prins la aproximativ 100 de metri de autoturismul pe care îl condusese și îl abandonase.

Polițiștii care au ajuns la fața locului l-au legitimat pe conducătorul auto în persoana unui bărbat de 35 de ani, din orașul Tismana. S-a procedat la testarea acestui cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aer expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Șofer beat, oprit după o urmărire de 4 kilometri

Urmărire pe șoselele din Gorj pentru pirnderea unui șofer care nu a oprit la semnalul polițiștilor. Agenții din cadrul Politiei Orașului Novaci au efectuat ieri semnal de oprire regulamentar unui autoturism, care se deplasa pe DN 67 Bumbesti Pițic, din direcția Târgu Jiu către Râmnicu Vâlcea, conducătorul auto neoprind la semnal. La scurt timp, după circa 4 kilometri polițiștii au oprit autoturismul în trafic, ocazie cu care au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 29 de ani, din municipiul Râmnicu – Vâlcea, județul Vâlcea. În urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost însoțit la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS