24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat de 35 de ani, arestat pentru trafic de droguri

Bărbat de 35 de ani, arestat pentru trafic de droguri

Tribunalul Dolj a dispus, ieri, arestarea preventivă a unui bărbat de 35 de ani, acuzat de trafic de droguri de risc. Potrivit anchetatorilor, în cursul anului 2023, suspectul a vândut canabis consumatorilor din Dolj.

Oamenii legii spun că bărbatul a vândut droguri în mod frecvent.

”Din cercetările efectuate a rezultat că, pe parcursul anului 2023, bărbatul din Dolj, în vârstă de 35 de ani, ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis), pentru 500 de lei, la fiecare tranzacție. La data de 16 februarie, a fost dispusă reținerea lui pentru 24 de ore. În urma percheziției domiciliare efectuate la aceeași dată, au fost ridicate canabis, grindere și un cântar electronic, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă”, au explicat anchetatorii.

În cursul zilei de sâmbătă, bărbatul a fost dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis solicitarea procurorilor DIICOT și a dispus arestarea inculpatului. Bărbatul este acuzat de trafic de droguri de risc și deținere de droguri pentru consum propriu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS